OOÚ

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

1.         Ochrana osobných údajov

1.1.       Prevádzkovateľ spracúva poskytnuté osobné údaje užívateľa v rozsahu uvedenom najmä v Zmluve, a to titul. meno, priezvisko, adresa, štátne občianstvo, dátum narodenia, email, tel. číslo, nakoľko spracúvanie týchto osobných údajov je nevyhnutné na plnenie zmluvy - pre vznik a trvanie registrácie v online prihlasovacom systéme All in gym za účelom poskytovania služieb užívateľovi, a pre plnenie povinností prevádzkovateľa uložených všeobecne záväznými právnymi predpismi (napr. Občiansky zákonník, zákon č. 250/2007 Z.z. o ochrane spotrebiteľa, zákon č. 222/2004 Z.z., o dani z pridanej hodnoty). Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje užívateľa po dobu nevyhnutnú na splnenie vyššie uvedených účelov spracúvania (dobu trvania registrácie v online systéme All in gym je stanovená osobitnými predpismi). Poskytnutie osobných údajov prevádzkovateľovi je nevyhnutné pre naplnenie vyššie uvedených účelov. V prípade ich neposkytnutia by nebolo možné uzatvoriť zmluvu a poskytnúť užívateľovi služby.

1.2.       Užívateľ môže vyjadriť zaškrtnutím príslušného políčka svoj súhlas s kontaktovaním a zasielaním aktuálnych informácií, ponúk a členských výhod. Zaškrtnutím tohto políčka tak užívateľ ako dotknutá osoba udeľuje slobodne a dobrovoľne prevádzkovateľovi svoj výslovný súhlas so spracúvaním poskytnutých osobných údajov v rozsahu meno, priezvisko, adresa,  štátne občianstvo, dátum narodenia, email, tel. číslo, za účelom kontaktovania a zasielania aktuálnych informácií, ponúk a členských výhod (marketingové účely) a to prostredníctvom rôznych kanálov - email, SMS, telefonát, pošta, sociálne siete. Tento súhlas so spracúvaním osobných údajov udeľuje užívateľ po dobu trvania zmluvy a na nasledujúce 3 roky po skončení zmluvy. Súhlas so spracúvaním osobných údajov užívateľa na marketingové účely môže užívateľ kedykoľvek odvolať, a to zaslaním emailu prevádzkovateľovi, alebo osobne na adrese prevádzky prevádzkovateľa

1.3.       Pre vytvorenie užitočnej a personalizovanej (užívateľovej záujmovej oblasti prispôsobenej) reklamy využíva prevádzkovateľ poskytnuté a automaticky generované údaje. K tomu patria napr. informácie o mene, dátumu narodenia, čase a počtu návštev prevádzok, zakúpených tovaroch a využívaných službách, užívateľovej aktivite na podujatiach prevádzkovateľa. Tieto informácie využíva prevádzkovateľ len v prípade, ak užívateľ zaškrtnutím príslušného políčka na takéto použitie udelil prevádzkovateľovi súhlas k vyhodnocovaniu osobných údajov na marketingové účely (súhlas s personalizovanou reklamou). Tento súhlas s personalizovanou reklamou udeľuje užívateľ prevádzkovateľovi na dobu trvania súhlasu so spracúvaním osobných údajov užívateľa na marketingové účely podľa predchádzajúceho bodu. Ak si užívateľ neželá dostávať personalizovanú reklamu, môže svoj súhlas kedykoľvek odvolať, a to zaslaním emailu prevádzkovateľovi, alebo osobne na adrese prevádzky prevádzkovateľa.

1.4.       Neudelenie súhlasu na marketingové účely a/alebo súhlasu s personalizovanou reklamou, nie je dôvodom pre odopretie poskytovania služieb prevádzkovateľa, neuzatvorenie zmluvy s užívateľom, či predčasné ukončenie zmluvy.

1.5.       Užívateľ zodpovedá za úplnosť, pravdivosť a správnosť poskytnutých osobných údajov. V prípade zmeny poskytnutých osobných údajov je užívateľ povinný ich zmenu bezodkladne oznámiť prevádzkovateľovi.

1.6.       V prípade neaktuálnosti poskytnutých osobných údajov, odvolania súhlasu so spracúvaním osobných údajov, po splnení účelu alebo doby, na ktorú bol udelený súhlas na spracúvanie osobných údajov alebo ak je ukladanie z akýchkoľvek zákonných dôvodov neprípustné, budú uložené osobné údaje vymazané.

1.7.       Ochrana osobných údajov sa spravuje ustanoveniami zákona č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES, kde sú taktiež upravené aj práva užívateľa ako dotknutej osoby. Užívateľ má právo na bezplatné poskytnutie informácií ohľadom spracúvania jeho uložených údajov. Za predpokladu dodržania požiadaviek stanovených vo všeobecne záväzných právnych predpisoch má užívateľ zároveň (i) právo na prístup k svojim osobným údajom, (ii) právo na opravu nesprávnych osobných údajov, (iii) právo na obmedzenie (blokovanie) spracúvania osobných údajov, (iv) právo namietať spracúvanie svojich osobných údajov, (v) právo na vymazanie osobných údajov, najmä vtedy, ak už nie sú potrebné na účely, na ktoré sa získavali alebo inak spracúvali alebo ak odvolal svoj súhlas na ich spracúvanie a ak neexistuje iný právny základ pre spracúvanie, prípadne ak sa osobné údaje spracúvali nezákonne. Rovnako má užívateľ v prípade splnenia stanovených podmienok aj právo na prenosnosť údajov, t.j. má právo získať svoje osobné údaje, ktoré dobrovoľne poskytol prevádzkovateľovi v elektronickej forme, v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte a v tejto súvislosti môže žiadať o prenos týchto údajov k druhému prevádzkovateľovi, pokiaľ bude takýto prenos technicky možný.

1.8.       V prípade, že si uplatňuje užívateľ niektoré z práv dotknutej osoby podľa právnych predpisov upravujúcich ochranu osobných údajov a zo žiadosti užívateľa nie je možné overiť totožnosť žiadateľa alebo v prípade, že má prevádzkovateľ oprávnené pochybnosti v súvislosti s totožnosťou osoby, ktorá podáva žiadosť, vyhradzuje si prevádzkovateľ právo túto osobu požiadať o poskytnutie dodatočných informácií potrebných na potvrdenie totožnosti osoby uplatňujúcej túto žiadosť.

1.9.       Ako dotknutá osoba má užívateľ právo podať sťažnosť prevádzkovateľovi a dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, so sídlom Hraničná 12, 820 07 Bratislava, pri podozrení, že sa jeho osobné údaje spracúvajú v rozpore s platnou legislatívou.

1.10.     Prevádzkovateľ vyhlasuje, že osobné údaje spracúva len na vyššie uvedené účely a v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov a príslušnými právnymi predpismi EÚ, a to za použitia primeraných technických, organizačných a bezpečnostných opatrení.

1.11.     Osobné údaje užívateľa môžu byť v nevyhnutnom rozsahu poskytované aj nasledovným subjektom, resp. kategórií subjektov, ak je to nevyhnutné na splnenie účelu, za ktorým boli získané a to najmä orgány verejnej moci, poskytovatelia IT služieb, účtovných služieb, externým trénerom, externým prevádzkovateľom štúdia All in gym (prevádzkový manažér), externým obchodným zástupcom, zamestnávateľovi užívateľa (ak sa služby prevádzkovateľa poskytujú užívateľovi ako zamestnanecký benefit). Údaje poskytnuté tretím osobám môžu byť použité výhradne na účely, na ktoré boli osobné údaje získané.

1.12.V prípade akejkoľvek zistenej nepríjemnosti, problému alebo nedostatku je potrebné kontaktovať poverenú osobu formou emailu na adresu: info@allingym.sk

 

V Bratislave dňa 29.11.2021

 

1000 +

Spokojných klientov

8000 +

Odučených hodín

FAQ

Najčastejšie
otázky

Ako si rezervujem miesto na kurze alebo workshope?

Cez svoj účet na stránke All in gym.
Ešte nemáte účet?
Registrácia je rýchla a jednoduchá. Po zaregistrovaní získate možnosť uskutočniť rezervácie, ako aj spravovať svoj účet a sledovať nadchádzajúce termíny kurzov a hodín.

Ktorý kurz alebo workshop je pre mňa vhodný?

Pri každom kurze a workshope je označenie L = level. Ponúkame kurzy a workshopy pre úplných začiatočníkov bez predošlých skúseností, ako aj pre pokročilých. V prípade, že je pri kurze Lmix, znamená to, že je určený pre všetkých bez ohľadu na skúsenosti a schopnosti.
V prípade, že sú pri kurze uvedené 2 levely, napríklad L1/ L2 znamená to, že kurz je vhodný pre oba levely.

Čo si priniesť na prvú hodinu Pole Dance?

- teplé oblečenie (tepláky/legíny, mikina) na rozvičku
- kraťase a tričko (prípadne športovú podprsenku na prezlečenie)
- cvičí sa naboso (prípadne v ponožkách)
- dobrú náladu :)

Čo si priniesť na prvú hodinu Gymnastiky?

- hocičo v čom sa cítite pohodlne (tričko, tepláky/legíny)
- cvičí sa na naboso alebo v ponožkách
- dobrú náladu :)

Aké topánky sú vhodné na Exotic Pole Dance?

- odporúčame značky Pleaser USA alebo Hella Heels.
- čižmy majú stabilnejší členok, preto ich považujeme za vhodnejšie pre začiatočníkov
- objednáte ich napríklad na polejunkie.com alebo poledance32.sk, kde majú veľa topánok v zľave a ušetríte na poštovnom :)
- ak s Exotic Pole Dance len začínate a nechcete si hneď kupovať topánky, môžete cvičiť aj naboso

Je možné prísť na skúšobnú hodinu?

Skúšobné hodiny žiaľ neumožňujeme, ale pokiaľ sa nechcete viazať na celý kurz, môžete sa prihlásiť aj jednorazovo, v prípade, že je na kurze voľné miesto.
Ak neviete, ktorý kurz je pre vás vhodný, stačí nám napísať a my vám radi poradíme :)

Ako si rezervujem súkromnú hodinu?

V prípade záujmu o súkromnú hodinu nás prosím kontaktujte telefonicky alebo emailom a dohodneme si termín. Cena jednorazovej hodiny je 40€ (+10€ každá ďalšia osoba) a cena hodiny v balíčku 5 hodín je 37€ (+10€ každá ďalšia osoba). Platnosť zvýhodneného balíčka je 2 mesiace a hodiny môžete kombinovať či už Pole Dance, Flexi, Gymnastika, Workout a pod.

Čo je Open class?

Tieto hodiny sú pre všetkých, ktorí si chcú prenajať tyč, šál či miesto v gymnastickej časti a preskúšať obľúbené prvky či kombinácie, alebo si len tak zacvičiť. Tréningy nie sú vedené trénerom, ten je však prítomný a ochotný pomôcť :)
V prípade záujmu nás kontaktujte telefonicky alebo emailom a dohodnete si čas rezervácie.
Open Classy sú možné aj v doobedných aj poobedných hodinách v prípade voľného náradia.

Ako zaplatím?

Platba je možná buď v hotovosti na mieste alebo prevodom na účet. Možnosť platby si volíte pri rezervácii kurzu či hodiny cez svoj účet. Platba kartou u nás nie je možná.

Akceptujete multi-sport kartu?

Žiaľ multi-sport kartu u nás neakceptujeme :)

Môžem k vám prísť aj keď trénujem alebo vyučujem v inom štúdiu?

Samozrejme, u nás sú vítaní všetci. Radi pomôžeme aj trénerom z iných štúdii vo svojom rozvoji :)

Ako sa k vám dostanem?

HLAVNÝ VCHOD sa nachádza smerom na ulicu Gagarinova v Perle Ružinova, medzi prevádzkami Žabka a Textil house.
VEDĽAJŠÍ (zadný) VCHOD sa nachádza zo strany vnútrobloku obytného domu. Tento vchod prosím používajte, keď idete na juniorské kurzy a kurzy gymnastiky.
- MHD: Priamo pred vchodom je autobusová zastávka „Gagarinova“, kde stoja autobusy a trolejbusy MHD číslo 71, 72, 96, 196 a N72 a medzimestské spoje číslo 715, 720, 725, 727, 730, 737, 740, 798 a 799.
- AUTOM: Ak sa chystáte prísť autom, k dispozícii je podzemné parkovisko, priamo pod komplexom Perla Ružinova, ktoré je pre návštevníkov prístupné v čase medzi 6-21 hodinou na 2 hodiny zdarma. Každá ďalšia začatá hodina je spoplatnená sumou 1€. V parkomate je platba možná len v hotovosti a prijíma mince aj bankovky. Vjazd do parkoviska je z dvoch strán. Jeden sa nachádza z ulice Gagarinova, smerom na diaľnicu a druhý na Mierovej ulici, smerom do centra.
- Nájdete nás aj na google maps.

Ako zruším rezerváciu kurzu či workshopu?

Bezplatné zrušenie rezerváciu kurzu je možné najneskôr 48h pred začatím prvej hodiny z kurzu prostredníctvom svojho účtu. Bezplatné zrušenie workshopu (pokiaľ nie je uvedené inak) je možné najneskôr 72 hodín pred začiatkom workshopu. V opačnom prípade strácate nárok na vrátenie peňazí alebo daný kurz/workshop je potrebné dodatočne zaplatiť.

Ako zruším rezerváciu kurzovej hodiny?

Zrušenie rezervácie kurzovej hodiny za kredit je možné najneskôr 8 hodín pred začiatkom hodiny prostredníctvom svojho účtu. V opačnom prípade strácate nárok na náhradnú hodinu.
Náhradnú hodinu je možné využiť do konca daného kurzu na akúkoľvek hodinu, kde je voľné miesto. V opačnom prípade strácate nárok na náhradnú hodinu.
V prípade 8 týždňového kurzu máte nárok na 2 náhradné hodiny ak nie je uvedené inak.

Ako zruším jednorazovú hodinu?

V prípade, že nemáte zakúpený kurz, zrušenie rezervácie jednorazovej hodiny je možné najneskôr 24 hodín pred začiatkom hodiny. V opačnom prípade strácate nárok na vrátenie peňazí alebo je potrebné hodinu dodatočne zaplatiť.

Ako zruším rezerváciu open class a súkromnej hodiny?

V príipade zrušenie rezervácie open class či súkromnej hodiny nás prosím kontaktujte telefonicky alebo emailom. Odhlásenie zo súkromnej hodiny je možné najneskôr 24 hodín pred začiatkom súkromnej hodiny. V opačnom prípade strácate nárok na vrátenie peňazí alebo je potrebné hodinu dodatočne zapltiť. Zrušenie rezervácie open class nie je časovo ohraničené.